با توجه به پیش رو بودن روز جهانی غذا، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها با حضور مدیر دارو و مواد تحت کنترل، مسئول دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو استان، معاون اجتماعی بهزیستی و مدیر شبکه بهداشت و درمان بهمئی و مسئول امور دارویی شهرستان کهگیلویه برگزار شد.
با توجه به پیش رو بودن روز جهانی غذا، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها با حضور مدیر دارو و مواد تحت کنترل، مسئول دفتر تحقیق و توسعه معاونت غذا و دارو استان، معاون اجتماعی بهزیستی و مدیر شبکه بهداشت و درمان بهمئی و مسئول امور دارویی شهرستان کهگیلویه برگزار شد.
دکتر محمد رضا جاهدان؛ مسئول تحقق و توسعه معاونت غذا و دارو در این جلسه هدف از برگزاری این جلسه را تدوین ویژه برنامه های روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها، اصلاح الگوی مصرف و آموزش خودمراقبتی به نسل جوان عنوان کرد.
در این جلسه ضمن بررسی نظرات و پیشنهادات مطرح شده، تصمیماتی جهت آموزش برای گروه های سنی مختلف نیز اتخاذ شد.
به گزارش وب دا؛ معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی یاسوج هر ساله در روز جهانی غذا و هفته پیشگیری از مسمومیت ها با اجرای برنامه های متنوع آموزشی و فرهنگی سعی بر آن داشت تا آگاهی آحاد مختلف جامعه در خصوص انتخاب و مصرف غذای سالم و نیز خودمراقبتی و آگاهی و پیشگیری از میمومیت ها را افزایش دهد.

